Udlejningen

 

Mail til udlejningen: udlejningen@islandsplads.dk


Udlejningens telefonnummer: 26 15 94 61 (læg besked)

Træffetid kontoret: tirsdage kl. 18.30-19


Vores bebyggelse har de herligste selskabs- og beboerlokaler i bunden af pakhuset. Der er en skydedør imellem, og de kan slås sammen til eet stort rum.


Selskabslokalet har er stort køkken med lynopvasker og to komfurer, en mikroovn, tre køleskabe og en fryser i selskabslokalets køkken. Her er de mest gængse køkkenredskaber og service til 80 personer. Et af toiletterne er handikapvenligt, og der findes en rampe, der kan sættes op i midterdøren.


Beboerlokalet fik i 2008 også renoveret køkket med komfur, køleskab og mikroovn. Der er primært beregnet for beboeraktiviteter, og her findes service til ca 30 personer. I beboerlokalet står fastnaglet et billardbord, der benyttes af billardklubben hver tirsdag. Der er mulighed for at rykke lidt rundt på møbler omkring dette og evt. få plads til fx et sammenklappeligt bordtennisbord eller andet udstyr til fysiske aktiviteter.

Det er IKKE et fest-/selskabslokale, men er beregnet til møder og mindre sammenkomster.


Klik her for at læse betingelser og priser for udlejningen.

Udlejningen varetages af frivillige, ulønnede beboere; gennem de senere år trofast af Elin Dybdal og Ove Nielsen.


Der er åbent for booking hver tirsdag klokken 18.30, hvis ikke andet er meddelt ved opslag uden for døren.

Udlejningen deler kontor med bestyrelsen i pakhuset, ved siden af opgangen til BP3.


Udlejningens mailadresse: udlejningen@islandsplads.dk


Udlejningens telefonnummer: 51 15 20 09 (læg besked)

NB På afdelingsmødet 2012 blev det besluttet, at der ikke længere må ryges i lokalerne. Der er askebægre udenfor midterdøren og ved indgangen i nr. 5.


SE KALENDEREN (klik her) - men forvent ikke, at den altid er fuldt opdateret. Send en mail med dine ønsker under alle omstændigheder.


Fælleslokalerne kan kun lejes af beboere, lejerne, til private festligheder, klubaktiviter, møder og lignende og ikke til kommercielle formål. Bestyrelsen kan i særlige tilfælde dispensere fra dette.


Pakhuset er meget lydt, så fælleslokalerne dur ikke og MÅ IKKE BRUGES TIL ABEFESTER OG HØJ MUSIK


Lej i stedet lokaler i fx Christianshavns Beboerhus

eller hos CIK.


For at skåne beboerne i og omkring pakhuset er der sat en grænse for lydstyrken på lysanlægget, og dette lukkes ned og må ikke benyttes efter klokken 01.00.


Der må ikke spilles levende musik, undtagen til afdelingens fællesarrangementer.


Selskabslokale udlejes som hovedregel kun een gang per weekend. Læs mere i udlejningsreglerne ved at klikke på linket ovenfor.

.